Dutch English French German

Over ons

T&D Service is een niet-vergunningsplichtig bedrijf dat een brede waaier aan ondersteunende (facilitaire) diensten aanbiedt.

T&D Service is een trotse partner van T&D Group. Het is een niet-vergunningsplichtig bedrijf dat een brede waaier aan ondersteunende (facilitaire) diensten aanbiedt.

Pediatric Clinic

Trust and Duty in Service

T&D Service maakt deel uit van T&D Group. De eerste telg van onze 'familie' is T&D Security, een onderneming die actief is binnen de bewakingssector. Doorheen de jaren kregen wij echter steeds vaker de vraag om ook andere diensten aan te bieden die niet onmiddellijk verband hielden met bewakingstaken. Om aan deze vraag tegemoet te komen is T&D Service dan ook opgericht in 2015. Sindsdien kenden wij een gestage groei in diensten, klanten en medewerkers. Wij nodigen u uit om via deze website even verder kennis te maken met wie wij zijn en wat wij doen.

Het komt vaak voor dat ondernemingen zich moeilijk kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, omdat er tal van randactiviteiten zijn waar zij hun tijd en energie moeten aan besteden. Dergelijke activiteiten zijn onontbeerlijk binnen een goed draaiende onderneming, maar vergen heel wat aandacht. T&D Service is gespecialiseerd in de ontzorging van uw bedrijf, aangezien wij een groot deel van uw randactiviteiten kunnen overnemen. U kunt kiezen uit een brede waaier aan diensten die wij aanbieden zoals administratieve taken, receptietaken, onderhoudstaken, ouderenzorg, stewards, enz. 

Net zoals T&D Security is T&D Service al van sinds haar opstart steeds trouw gebleven aan dezelfde waarden, die wij tot op vandaag nog steeds hoog in het vaandel dragen. Deze waarden zijn vertrouwen en plichtsbesef (Trust and Duty, T&D), met hierbij de nadruk op kwaliteit - eerder dan kwantiteit.

 

T&D Group

 

Security is een door het Ministerie van Binnenlandse Zaken vergunde bewakingsonderneming. Met reeds meer dan 10 jaar ervaring zijn wij uitgeroeid tot de op 1 na grootste Belgische bewakingsonderneming. Security biedt een brede waaier aan gespecialiseerde diensten aan. Klik op het logo hierboven om naar de website te gaan voor meer info.

Service is een niet vergunningsplichtig bedrijf dat een brede waaier aan ondersteunende (facillitaire) diensten aanbiedt. Onder andere volgende diensten worden hoogkwalitatief aangeboden; stewards, receptiediensten, callcenterdiensten, ouderenzorg en meer. Klik op het bovenstaande logo om naar de website te gaan voor meer info.

Technology is de dochteronderneming van de T&D Group die als vergunde beveiligingsonderneming gespecialiseerd is in technologische totaaloplossingen inzake Security & Safety. De dienstverlening is voornamelijk gericht op middelgrote en grote bedrijven met een gemiddeld tot hoge complexiteit in security en safety management.

Academy is een opleidingsinstelling die divers gespecialiseerde opleidingen aanbiedt. Deze opleidingen zijn zowel intern gericht om de eigen medewerkers binnen de Group op te leiden als naar medewerkers van andere bedrijven. Klik op het bovenstaande logo om naar de website te gaan voor meer info.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Waar kan je ons vinden

Adres
Dublinstraat 35/0016, 9000 Gent
Telefoonnummer
+32 (0)471 09 72 65